17 tips om een meisje snel opgewonden te krijgen

17 tips om een meisje snel opgewonden te krijgen

Heel vaak kun je op internet een heleboel adviezen vinden over hoe je een meisje snel opgewonden kunt krijgen, maar helaas werkt het bijna allemaal niet. Dus hoe kun je een vrouw op een gegarandeerde manier geil maken? Laat ons je hiermee proberen te helpen!

Technische punten van het snelle verloop

Technische punten van het snelle verloop

Laten we beginnen met de meest technische punten. Dit is een advies voor het laatste redmiddel, want door veelvuldig gebruik kan het je huid beschadigen. Voor een zeer snelle opwinding moet je de circulatie in je lichaam laten toenemen.

Dit kun je het beste doen met een scrub, maar de scrubdeeltjes zijn vrij klein en je krijgt geen effect, vooral omdat dit niet de eerste keer is dat je zo’n vrouwelijk verzorgingsartikel gebruikt en je eerder iets gemerkt zou hebben. Je moet een voetenscrub nemen en die over je hele lichaam aanbrengen.

Door de ruwere deeltjes zal het bloed onmiddellijk naar je lichaam stromen en ben je binnen een minuut klaar voor de seks. En voeg daarbij het feit dat je partner je zal kussen, dan voel je alles een miljoen keer sterker. Wees alleen voorzichtig voor wie door vitamine C-tekort kwetsbaardere bloedvaten heeft en spataders heeft, zo’n sterk technisch effect kan die nog meer beschadigen.

Spannende schoonheidsproducten

Als je je niet van tevoren hebt voorbereid, heb je dit cosmetische product misschien niet. Laten we eens kijken wat je hebt. Menthol heeft een soortgelijk effect op de huid. Wat heb je in je badkamer waar menthol in zit? Waarschijnlijk zit het in tandpasta, antiroosshampoo of scheergel voor mannen. Je hebt er waarschijnlijk te weinig van om op je hele lichaam aan te brengen.

Daarbij brengen we het rechtstreeks aan op de binnenkant van de dijen en het schaambeen. Breng het nooit rechtstreeks op de schaamlippen aan, u zou een ernstige chemische brandwond kunnen oplopen. Vergeet niet dat dit product niet bedoeld is voor een dergelijke tere huid. Als je het eenmaal op de noodzakelijke delen van het lichaam hebt aangebracht, zul je ook snel opgewonden raken doordat het bloed binnenstroomt, in dit geval gericht waar het nodig is.

Ouderwetse douches

Er zijn momenten dat er absoluut niets is in je badkamer. Dan biedt een ouderwetse douche uitkomst. Natuurlijk moet je deze methode niet te vaak gebruiken, want ten eerste kun je jezelf verwonden als de druk sterk genoeg is en ten tweede kun je alle goede bacteriën uit je vagina spoelen en krijg je misschien weer spruw.

En je weet al hoe moeilijk het is om daarna te behandelen. Meestal heeft elk meisje wel eens een douche gebruikt om opgewonden te raken. Als jij niet zo’n meisje bent, probeer dan maar eens een douche van verschillende intensiteit op je schaamlippen toe te passen. Je zult zeker iets voelen.

Effecten op zenuwuiteinden

Als het water is afgesloten, bedenk dan waar we op kunnen inwerken als je thuis bent, probeer eens met een tandenborstel in te werken op de zenuwuiteinden in je mond. Dit verklaart natuurlijk waarom we zo makkelijk en snel opgewonden raken door zoenen.

Waarom raken we niet opgewonden als we een man pijpen? Het punt is dat om de zenuwuiteinden in de mond te raken, het voorwerp vrij klein moet zijn, veel kleiner dan de lul van een man, een tandenborstel is precies goed.

Help jezelf aan een spiegel

Als je niet in je huis bent, zijn al deze spullen er misschien niet. Je hebt thuis een spiegel. Kleed je helemaal uit en ga ervoor staan. Een naakt vrouwenlichaam windt iedereen op. Probeer jezelf voor te stellen op het podium van een stripclub. Je bent een megaster.

Iedereen wil je, denk na over waar de wellustige handen van je klanten je kunnen bereiken, wat je bereid bent je te laten aanraken, wat voor jou persoonlijk aangenaam zou zijn. Begin dan gewoon je handen over alle rondingen van je lichaam te laten gaan, zachtjes in je borsten te knijpen en te kneden. We weten zeker dat als je ontspannen genoeg bent, je gegarandeerd opgewonden zult raken, overdrijf het alleen niet, bedenk dat je partner zich zorgen zal maken als je langer dan 15 minuten doucht.

Alcoholische effecten

Als je kunt, drink dan iets alcoholisch. Alleen maar een beetje, zodat het seks is waar je zin in hebt, niet slaap. Een extra bonus van alcohol is dat het altijd vochtafdrijvend werkt, een volle blaas zet altijd druk op je behoefte en je zult makkelijker opgewonden raken. Vergeet echter niet dat je nooit seks moet hebben met een volle blaas.

Ademhalingstechniek

Je kunt je de ademhalingstechniek herinneren. Probeer gewoon te ademen voor opwinding. Je zult met je hele lichaam moeten ademen en dan zo snel mogelijk precies moeten onthouden en herhalen hoe je tijdens de seks ademt. Dit zal je gegarandeerd helpen om opgewonden te raken.

Gevoelens

Natuurlijk, als je heel recent seks hebt gehad, moet je proberen je alle aanrakingen van je partner, alle sensaties te herinneren. Maar dit werkt, helaas, alleen bij degenen die echt recent seks hebben gehad, evenals een goede verbeelding en fantasie.

Kusjes

Als je partner je wil helpen om opgewonden te raken, vraag hem dan om je nek een tijdje te kussen. Het is daar de sterkste erogene zone, en je kunt opgewonden raken, zelfs als je partner zich niet bijzonder tot je aangetrokken voelt.

Touch

Als uw partner bereid is u te helpen, probeer dan met uw hele lichaam tegen hem/haar aan te drukken, zodat er druk op uw schaambeen ontstaat. Als dit niet mogelijk is omdat je overgewicht hebt, probeer dan op de armen van je partner te gaan zitten met je gezicht naar je toe, ook om voldoende druk te krijgen.

Hoe krijg je een meisje snel opgewonden door in haar spieren te knijpen en te ontspannen?

De meeste meisjes kunnen niet alleen opgewonden raken, maar ook een orgasme bereiken, door het ritmisch samentrekken en ontspannen van de vaginale spieren. Maar helaas kun je deze techniek niet leren in de 15 minuten die je hebt voor je komende seks.

Begin gewoon te leren, vanaf morgen. Probeer in het begin gewoon je bekken op te tillen vanuit liggende positie en de spieren samen te knijpen. Ga dan over op Kegel oefeningen, heb vertrouwen dat het je zal lukken, mensen hebben deze oefeningen gebruikt om vrouwelijke postpartum urine-incontinentie te verlichten, in een lichtere versie als opwinding, ze zullen je zeker helpen.

Films en literatuur kunnen je helpen om snel opgewonden te raken

Films en literatuur kunnen je helpen om snel opgewonden te raken

Als je tijd hebt om je van tevoren voor te bereiden, zet dan een map op je computer, geef die een wachtwoord tegen nieuwsgierige ogen, en begin elke dag een beetje bij te dragen aan het belangrijke werk van je vrouwelijke opwinding. Download allereerst een film die je opwindt.

Natuurlijk verachten de meeste vrouwen porno, die vooral voor mannen is bedoeld, probeer dan gewone films te vinden waarin sommige momenten je persoonlijk opwinden. Je moet bijvoorbeeld beginnen met het bekijken van het meesterwerk “Lover”, er zijn veel scènes in deze film die niemand onverschillig zullen laten.

Als je nog niet hebt geleerd hoe je videoclips uit een film moet knippen, is dat geen probleem, schrijf in een apart tekstbestand gewoon op wat en op welke minuut van de film je opwindt, dan kun je gemakkelijk naar dat moment verwijzen, in afwachting van seks.

Er is veel seksuele literatuur en tijdschriften met verhalen over seksuele onderwerpen. Probeer die momenten die je echt opwinden in een document op te slaan of woord voor woord te herdrukken, tot het punt waarop je wenst dat je thuis een dildo had. En dat kunnen verhalen zijn uit categorieën waarvan je nooit had gedacht dat je ze leuk zou vinden, we weten niet alles van onszelf.

Wees niet bang als deze fantasie moreel wordt afgekeurd in de maatschappij. Ten eerste zijn de grenzen van de moraal in de maatschappij vaag en ten tweede breng je ze niet in de praktijk. Schrijf je seksuele fantasieën en erotische dromen op. Als je bang bent dat iemand inbreekt in je map, schrijf het dan zo versluierd mogelijk op zodat niemand kan raden waar het over gaat. En wees nergens bang voor, veel meisjes dromen bijvoorbeeld van verkrachting, maar niemand wil dat het ook echt gebeurt.

We kijken allemaal graag naar mooie lichamen. Maak aparte mappen waarin je veel, heel veel mooie foto’s bewaart van acteurs die je opwinden, of gewoon knappe kerels met opgepompte torso’s.

U kunt ook in een aparte map fraai vormgegeven naaktfoto’s van mannen en vrouwen plaatsen, zowel tijdens geslachtsgemeenschap als bijvoorbeeld gewoon liggend op het strand of kussend onder de douche.

Weet je nog dat ze in de jaren 90 zulke foto’s in tijdschriften afdrukten? Aan de ene kant stond een beroemdheid en aan de andere kant mooie stelletjes, vaak in zwart-wit, met een thema, bijv. jongen-meisje-motorfiets, jongen-meisje-blauwe-jeans, enz.

Sexy en erotische muziek

Je moet ook bepaalde muziek vinden die je opwindt, of het is een speciaal liedje dat ergens mee te maken heeft. Of je houdt van de mooie lage stem van de artiest, of misschien is het gewoon een nummer dat je een sexy gevoel geeft. Dan hoef je het alleen maar af te spelen op je telefoon voor een snelle opwinding.

Licht

Zelden houden meisjes van seks in het licht. Misschien moet je gewoon het licht uitdoen, uit het raam kijken, misschien zie je een heleboel bomen buiten het raam en voel je je als een Twilight heldin.

Als je gloeiende ramen buiten je raam ziet, denk dan dat je in New York zou kunnen wonen en een personage in een Sex and the City serie zou kunnen zijn.

Koop een talisman.

Als je de volwassen versie van de mythen van het oude Griekenland hebt gelezen, zul je je herinneren dat Hera nooit haar zogenaamde ‘Venusriem’ afdeed tijdens de seks, het is onwaarschijnlijk dat de godin niet zonder kon – het was gewoon haar talisman. Zoek voor jezelf ook zo’n talisman. Het kan een niet-materieel iets zijn, zoals een henna-tekening op je lichaam.

Als je in de runen gelooft, kun je een overeenkomstige tekenen. Als je gelooft dat de dierlijke passie van een tijgerin op jou kan worden overgedragen, teken er dan een tekening van. Of het kunnen schoenen met hoge hakken zijn die je nooit van je leven zou dragen. De meeste mannen zijn fetisjisten en schoenen zijn hun favoriete fetisj, misschien kun je zo niet alleen jezelf maar ook je geliefde een plezier doen.

Ruikt

Het is heel goed mogelijk dat een bepaalde geur je opwindt. Het kan de gebruikelijke geur zijn van iets speciaals, zoals sommige geuroliën, of het kan een vrouwen- of mannenparfum zijn. Als je een opwindende geur hoort bij een man die je niet kent, aarzel dan niet om het te vragen, maar doe het zo correct mogelijk, het oude schema over het kiezen van een cadeau werkt nog steeds.

Het belangrijkste is dat de man niet denkt dat je hem probeert te leren kennen. Hoewel het mogelijk is dat de cologne van je ex-vriendje je nog steeds opwindt. Daar is niets mis mee, dus gebruik het gerust om een nieuwe relatie op te bouwen.

Rollenspellen

Denk aan die rollenspellen waarbij je geen dure kostuums hoeft te gebruiken. Bijvoorbeeld een undercoveragent. Laat je vriendje niet alleen je benen spreiden zoals ze in alle films doen, je van achteren vastpinnen met zijn lichaam, maar je ook grondig fouilleren.

Natuurlijk zullen al onze tips ook die stellen helpen bij wie seks een echtelijke plicht is geworden. Een meisje dat opgewonden raakt en geniet van seks is veel waarschijnlijker om ervan te genieten!