Hoe krijg je vrouwen snel opgewonden voor de seks: afrodisiaca, geneesmiddelen en volksremedies voor vrouwelijke seksuele opwinding

Hoe krijg je vrouwen snel opgewonden voor de seks: afrodisiaca, geneesmiddelen en volksremedies voor vrouwelijke seksuele opwinding

In de regel hebben mannen bijna geen problemen met opwinding, noch met het krijgen van een orgasme tijdens de seks. Bij vrouwen is dat niet het geval: vaak komt zelfs na een lang voorspel het langverwachte gevoel van “vlinders in de buik” niet. En dus willen aanpassen aan de verlangens en het tempo van zijn man! Ons tijdschrift vertelt je in detail hoe je jezelf kunt helpen om zo snel mogelijk opgewonden te raken.

In de regel hebben mannen bijna geen problemen met opwinding, noch met het krijgen van een orgasme tijdens de seks. Bij vrouwen is dat niet het geval: vaak komt zelfs na een lang voorspel het langverwachte gevoel van “vlinders in de buik” niet. En dus willen aanpassen aan de verlangens en het tempo van zijn man! Ons tijdschrift vertelt je in detail hoe je jezelf kunt helpen om zo snel mogelijk opgewonden te raken.

Waarom kan een vrouw niet opgewonden raken voordat ze seks heeft?

Waarom kan een vrouw niet opgewonden raken voordat ze seks heeft?

Om tot een oplossing van het probleem te komen, moet je eerst duidelijk weten wat het probleem is.

 • Een meisje kan niet zo opgewonden raken dat het niet eens tot voorspel komt. Of, ondanks het voorspel, is er nog steeds geen opwinding.
 • De eerste die zich aandient is dat er iets mis is met uw partner:
  1) Hij doet dingen die u, in plaats van aangenaam te zijn, niets doen voelen, of zelfs het tegenovergestelde;
  2) Hij is niet geïnteresseerd in u als man;
  3) Misschien bent u “moreel” van hem verwijderd – sommige vrouwen kunnen een man waarmee geen psychologische nabijheid bestaat gewoon niet
 • Het kan vermoeidheid zijn. Ja, ja, de gebruikelijke fysieke vermoeidheid, overwerk. Als je na een drukke dag probeert seks te hebben en het lukt niet, denk er dan eens over na: misschien is het triviaal en heb je het laatste uur verspild aan het zoeken naar antwoorden op het World Wide Web?
 • Vermoeidheid kan ook moreel zijn, wat in principe ook niet fataal is, maar wel iets moeilijker.
 • Ernstiger, als er een kwaal of ziekte is, inclusief een vrouwenkwaal, waardoor je niet opgewonden kunt raken.
 • Medicijnen kunnen het opwindingsproces beïnvloeden.
 • Er kunnen problemen van seksuele aard zijn, zoals frigiditeit, of een posttraumatische periode van psychologisch trauma. Deze worden echter niet online behandeld, maar met de hulp van artsen en specialisten.
 • Voor beïnvloedbare mensen kan elk klein ding een verandering in stemming veroorzaken – wat betekent dat iets in de omgeving je verwart, je ongemakkelijk maakt. Denk aan wat.
 • Schaamte, verlegenheid. Kan het resultaat zijn van het behandelen van seks als iets slechts of een complex over iemands uiterlijk.

Technieken voor zelfexcitatie

Technieken voor zelfexcitatie

Elke vrouw heeft haar eigen spaarpot met trucs, want iedereen heeft op de een of andere manier moeten nadenken over opwinding en heeft bepaalde observaties en conclusies. Voel je vrij om je gedachten over dit onderwerp te delen in de commentaren, na het lezen van de (hopelijk nuttige) aanbevelingen.

De juiste houding

Aangenomen dat het niet om de “eerste keer” gaat, kun je zeggen dat je enige seksuele ervaring hebt, wat betekent dat je dat belangrijkste en belangrijkste hebt om de vlinders in je buik en die zoete verwachting “aan te zetten”. Dit is je geheugen. Het bevat de sleutel tot het snel en effectief kanaliseren van je stemming. Dit geldt niet alleen voor seks.

Het is bekend dat iemand, om zijn zelfvertrouwen te vergroten, zich een moment kan herinneren waarop hij of zij zich zelfverzekerd voelde. Om je stemming in het hier en nu een boost te geven, moet je een heldere, positieve gebeurtenis in je geest naspelen.

Nou, om verdrietig te zijn zonder reden, hoeven we ons alleen maar iets ergs te herinneren. Dezelfde ketting werkt hier ook. Voeg een beetje meer fantasie toe en je kunt dat aangename gevoel in je onderbuik al voelen. Trouwens, voor mensen met een sterke verbeelding kan fantasie alleen al genoeg zijn.

Een erotische film

En voor degenen met een slechte fantasie, of als extra stimulans, stellen we voor een “smakelijke” film te proberen. Als u nu preuts met uw neus knipoogt, haast u dan niet om de pagina te sluiten. Het werkt tenslotte echt. Het is niet helemaal te begrijpen waarom men zich seksueel opgewonden voelt bij het zien van erotische scènes, maar het is wel zo.

Het is een andere kwestie wat voor hem aanvaardbaar en zelfs plezierig is om naar te kijken – lichte, romantische erotiek of films met drie X’en. Geef jezelf en je geliefde een filmavondje of, als stijfheid of vooroordelen dat verhinderen, experimenteer dan onder vier ogen. Niemand zal het weten.

Warm bad

Er is een mening dat een warm bad helpt, omdat het de bloedsomloop stimuleert. Gebruik uw favoriete oliën, kaarsen, geuren en andere “goodies” naar wens. We bekijken er hieronder enkele die dit effect hebben.

Alcohol

Aan dit punt wordt niet veel aandacht besteed. De meeste mensen begrijpen hoe het werkt. Het belangrijkste is om niet te overdrijven.

Touching

Meer drastische maatregelen kunnen worden geprobeerd als het psycho-emotionele systeem alleen niet werkt. Combineer een paar van de bovenstaande opties met elkaar of met zachte en strelende aanrakingen. Of ruw, als je dat wilt. Neem de tijd. Verken je lichaam, hou van jezelf.

Afrodisiaca om vrouwen op te winden

Afrodisiaca om vrouwen op te winden

 • Essentiële oliën van geranium, ylang-ylang, bergamot, saffraan, sandelhout.
 • Aardbeien, frambozen, avocado’s.
 • Bittere chocolade.
 • Olijfolie.
 • Amandel.
 • Knoflook. Inderdaad.
 • Gember.
 • Zeevruchten.
 • Kwarteleieren.
 • Groenten, asperges, zeewier, artisjokken.
 • Kruiden – zwarte peper, basilicum, anijs, kardemom, kaneel, enz.

Speciale medicijnen voor vrouwelijke opwinding

Speciale medicijnen voor vrouwelijke opwinding

Van deze preparaten worden verschillende zaken het meest gemeld.

Laveron

Bevordert vrouwelijke opwinding en verhoogt de seksuele ontvankelijkheid.

“Betekent blootstelling van seksuele centra gevolgd door een adequate reactie op seksuele stimulatie, uitgedrukt door bloedtoevoer naar de clitoris.”

Het geneesmiddel is volledig plantaardig. Geen bijwerkingen, contra-indicaties zijn zwangerschap, borstvoeding, individuele intolerantie.

Viagra voor vrouwen

De werkzame stof is sildenafil, zoals in het mannelijke analoog. Net als bij Laveron belooft de inname ervan een bloedtoevoer naar de geslachtsorganen en een verhoogde gevoeligheid voor seksuele liefkozingen.

Naast kleine bijwerkingen is er een lijst van contra-indicaties waarmee u bekend moet zijn.

Wie zich verdiept heeft in het onderwerp “wonderpil”, realiseert zich vrij snel dat er geen tovermiddel bestaat. Alle of bijna alle geneesmiddelen zorgen voor een algemene energievoorziening, inclusief energie die kan worden gebruikt voor seks. Afgezien daarvan: het placebo-effect is zeer bekend.

Hoe kan een vrouw opgewonden raken door volksmiddelen?

Met de lijst van afrodisiaca in de bovenstaande lijst kunt u gemakkelijk een compleet “stimulerend” menu samenstellen. Je kunt allerlei soorten thee en drankjes brouwen en infuseren.

De tinctuur van Rhodiola rosea (gouden wortel, Tibetaanse ginseng) moet als apart artikel worden vermeld. In de volksgeneeskunde wordt het al meer dan tweeduizend jaar gebruikt voor de behandeling van verschillende kwalen, en het gebruik van enkele eetlepels tinctuur een uur voor de intimiteit verhoogt de opwinding en de mate van genot.

Hoe kan een vrouw uit zichzelf snel opgewonden raken?

Hoe kan een vrouw uit zichzelf snel opgewonden raken?

Zoals besproken in de zelfopwindingstechnieken ligt het geheim in het geheugen, de verbeelding en regelmatige herhaling. Immers, alleen door jezelf voortdurend te trainen zul je opgewonden raken wanneer dat nodig is (en misschien ook wanneer dat niet nodig is).

Lees een interessante roman met mooie bedscènes, kijk een film naar uw smaak.

Denk aan seks, fantaseer erover. Stel jezelf voor met een man die een bepaald verlangen naar je opwekt. Wees niet verlegen en zet de grenzen van het fatsoen opzij. Doe met hem wat je echt wilt, wat je in het normale leven niet zou durven.

Banaal: koop mooie en sexy lingerie. Het soort dat je zelf wilt dragen.

Het is belangrijk om van jezelf en je lichaam te houden. Bewonder je reflectie in de spiegel in deze kleding, neem een aantrekkelijke pose aan, glimlach. Waardeer je krachten, je seksualiteit. Je bent mooi, nietwaar?

Zelfs op gewone dagen, wees sexy. Er is een reden dat je deze geweldige outfit hebt, toch? Vergeet niet hoeveel seks er onder die casual kleding zit.

Met het woord “speelgoed”, welke associaties heb je? Als niets ongepast is, moet je er iets aan doen. Als de vraag echt is hoe je zelf snel opgewonden raakt, is deze optie goed vanuit minstens drie invalshoeken:

 1. Zo’n ‘speeltje’ doet u een plezier als uw geliefde niet bij u is.
 2. Helpt je los te komen en leert meer over je lichaam.
 3. Als een bonus, kan een hoogtepunt van de liefde spelen.

Dus, over opwinding gesproken. Als je eenmaal een compact uit de grote verscheidenheid hebt gekozen, probeer het dan eens mee te nemen. Als je per ongeluk over dit intieme attribuut in je tas struikelt, zul je naast mogelijke gêne ook het verlangen voelen als je terugdenkt aan je recente pikante vrijetijdsbesteding.

Hoe krijg je jezelf opgewonden: stap-voor-stap instructies voor vrouwen

 1. Maak jezelf schoon zodat je je 100% zelfverzekerd voelt.
 2. Kies kleding en lingerie die je seksualiteit accentueren.
 3. Zorg ervoor dat u niet wordt afgeleid of verward door de omgeving.
 4. Steek kaarsen aan als je wilt, gebruik geuren om de sfeer te bepalen.
 5. Zet geschikte muziek of een film op.
 6. Geniet alleen of met een partner.

Praktische tips voor vrouwen: hoe raak je opgewonden?

Praktische tips voor vrouwen: hoe raak je opgewonden?

Het belangrijkste is dit:

 1. Zet alles opzij wat je tegenhoudt – andermans mening, stereotypen, fatsoen en onfatsoen.
 2. Hou genoeg van je lichaam om het echt te bewonderen als je in de spiegel kijkt.
 3. En als je punt 2 hebt afgehandeld, kijk dan nog eens naar jezelf. Veeg zachtjes over je gezicht, je lippen, je nek.
  Hoe zou de aantrekkelijkste jongeman in je stoutste fantasie het doen? Geen sjablonen en opgelegde meningen meer. Wat zegt je natuur je nu?
 4. Volg alles wat je uit dit artikel hebt geleerd. Luister naar je verlangens en de verlangens van je lichaam. Ontdoe je deze keer volledig van je bescheidenheid.

Wat te doen als een vrouw niet opgewonden is?

Het antwoord ligt voor de hand – probeer iets anders.

 • Voeg meer voorspel toe of, omgekeerd, zet het zachter.
 • Probeer over seks te praten, op verschillende manieren, van dubbelzinnige hints tot regelrechte vuile praat.
 • Probeer niet alleen te praten, maar kom er bij je wederhelft achter wat ze wil, wat ze leuk vindt, waar ze zich misschien ongemakkelijk bij voelt. Wees allebei eerlijk.
 • Betrek elkaar bij fantasieën die nog niet gerealiseerd zijn, en die zijn er. Verzamel de moed om ze te doen.
 • Doe een rollenspel. Probeer het uit en kijk of je het leuk vindt. Kruip in de huid van bekende personages of speel gewenste situaties uit.
 • Verander van plaats, je raakt verveeld met alles. En als de “actie” altijd plaatsvindt volgens hetzelfde scenario, op dezelfde plaats, en God verhoede, op dezelfde tijd, wat dan nog…
 • Veel mensen staan ambivalent tegenover seksshops. Dat is begrijpelijk – voor post-Sovjetlanden is het een te grote ommekeer, zelfs na zo’n lange tijd.

Maar in de grote winkels, zowel online als in uw stad, is er een breed scala aan dingen voor de smaak van elk stel: kleding, accessoires, speelgoed, voorspel en seksspelletjes, je kunt ze niet allemaal opnoemen. Je hoeft alleen maar te kiezen.