Opwinding: Inzicht in uw seksuele responscyclus voor opwinding (+11 technieken)

Opwinding: Inzicht in uw seksuele responscyclus voor opwinding (+11 technieken)

Ingeschakeld zijn is het beste deel. Rationele gedachten en bloed pompen zo hard dat je het kunt horen herinneren aan wat het betekent om te leven. Periodes van langdurige opwinding kunnen leiden tot geestverruimende seks en krullende orgasmes. Ook kan het proces van opwinding je veel over jezelf vertellen. Op zijn beurt kan je je partners leren hoe ze je beter kunnen behagen! Als je wilt weten hoe je nu in de stemming komt voor seks, probeer dan deze tips.

En trouwens, we hebben onze abonnees discrete sekstips gemaild met de vraag naar hun eigen ervaringen en tips om opgewonden, opgewonden en in de stemming voor seks te raken, en we hebben hun citaten in de gids opgenomen om wat extra perspectief te bieden.

Ik raad je sterk aan niet te lezen en te blijven lezen om te begrijpen HOE je ontwaakt, zodat je de processen die je in de stemming brengen voor seks en opwinding beter begrijpt.

WAAROM JOUW SEKSUELE DRIFT ANDERS IS DAN DIE VAN JE PARTNER (EN ALLE ANDEREN)

Als je je hier bent komen afvragen hoe je wakker kunt worden en in de stemming kunt komen voor seks, dan ben je waarschijnlijk gefrustreerd door je gebrek aan zin in seks of door het feit dat je niet dezelfde zin in seks hebt als je partner. Maar dit is normaal, en uw geslachtsdrift is misschien niet eens problematisch. U begrijpt het gewoon niet. Om u te helpen begrijpen waarom u problemen heeft met opwinding, moet u begrijpen wat het “dual control model” wordt genoemd.

Mijn krachtigste seksuele trucs en tips staan niet op deze website. Als je er toegang toe wilt en je man de draaiende, vingerbuigende, schreeuwende orgasmes wilt geven die hem seksueel geobsedeerd door je zullen houden, dan kun je deze geheime sekstechnieken leren in mijn privé en vertrouwelijke nieuwsbrief , je zult ook 5 gevaarlijke fouten leren die je seksleven en relatie zullen ruïneren.

Model met dubbele bediening

Het dual control model werd voor het eerst voorgesteld door onderzoekers Bancroft en Janssen in 2007 . Het paar suggereerde dat seksuele aantrekkingskracht gebaseerd is op twee factoren, niet slechts één.

Factor 1: De eerste factor is het seksuele opwindingssysteem of SES. Dit bestaat uit alles wat iemand opwindt. Alles wat je seksueel opwindt activeert het SES; deze dingen staan bekend als boosters. Zie je iemand sexy, persoonlijk of op het scherm? Kijk maar. Een bepaalde geur, de manier waarop je partner je aanraakt, een sexy liedje, het dragen van lingerie of het lezen van erotiek? Allemaal voorbeelden van dingen die het SES activeren, zoals het indrukken van het gaspedaal in je auto.

Maar SES is niet de enige factor. Er is nog een andere factor voor opwinding:

Factor #2: Sexual Inhibition System of SIS. SIS is het tegenovergestelde van SIS. De dingen die dit systeem activeren schakelen je uit, en ze staan bekend als remmen. Remmen kunnen vrij duidelijk zijn. Stress is groot 3 ] zodat je je afgesloten voelt van je partner en je slecht voelt . Kindertrauma en pesten, depressie en zelfs sommige medicijnen kunnen als rem werken en je bent je er misschien niet van bewust.

Je kunt je afvragen waarom er überhaupt seksuele remmers zijn, maar daar is een goede reden voor: ze voorkomen dat we seks hebben die riskant kan zijn, of reageren op ongepaste prikkels. Anders kan SES welig tieren.

Problemen ontstaan wanneer je arousal- en remsysteem worden verstoord. Als je remmen bijvoorbeeld gevoelig zijn, kun je gemakkelijk uitgeschakeld worden en het moeilijker vinden ze aan te zetten. Als je remmen ongevoelig zijn, kun je onveilige seksuele praktijken toepassen. Aan de andere kant zijn mensen met gevoelige versnellers veel gemakkelijker aan te zetten, en mensen met ongevoelige versnellers moeilijker.

DOE DE TEST: KAN IK GOED (OF SLECHT) PIJPEN?

DOE DE TEST: KAN IK GOED (OF SLECHT) PIJPEN?

Klik hier om onze snelle (en verbazingwekkend accurate) Blow Job Skills quiz te doen en ontdek of hij echt van je pijpbeurten houdt…

Mannen hebben een gevoeliger gaspedaal, maar hun remsysteem is over het algemeen minder gevoelig dan dat van vrouwen. In het algemeen zijn er meer verschillen tussen vrouwen onderling dan tussen mannen en vrouwen, maar .

Traditioneel advies helpt je te focussen op het toevoegen van boosters en het pushen van het opwindingssysteem. Maar de ontdekking van het dubbele controlemodel laat zien dat veel vrouwen hulp nodig hebben om van de rem af te komen. Dus als je moeite hebt om opgewonden te raken, is dat niet omdat er iets mis is met je. Je hebt het gewoon verkeerd.

Nu we dit weten, kunnen we advies geven dat je daadwerkelijk leert hoe je in de stemming kunt komen voor seks door de remmen te verminderen en de versnellers te verhogen.

Opwekkingsfasen

Een ander verschil tussen hoe mannen en vrouwen seksuele aantrekkingskracht ervaren heeft te maken met de stadia van opwinding. U kent wellicht het vierfasenmodel dat al tientallen jaren wordt gebruikt om de seksuele responscyclus te verklaren. Het werd oorspronkelijk beschreven door de onderzoekers William Masters en Virginia Johnson en omvat opwinding, plateau, orgasme en oplossing.

Bij mannen beweegt de grafiek bijna in een rechte lijn tot het orgasme, waar hij daalt.

Dingen zijn niet zo netjes voor vrouwen.

De onderzoekers namen aanvankelijk aan dat vrouwen een soortgelijk 4-fasenpatroon ervoeren; hoewel zij veronderstelden dat de opwinding bij de vrouw veel directer was en dat er minder verschil was tussen plateau en orgasme dan bij mannen. De grafiek van de vrouwelijke opwinding was ook geen rechte lijn; een vrouw kan verschillende pieken en dalen ervaren tijdens het proces, en dit houdt niet eens rekening met meerdere orgasmen!

Kaplan Model: Niet iedereen is het er echter over eens dat dit model op dezelfde manier op vrouwen van toepassing is als op mannen. In de jaren 1970 stelde psychotherapeute Helen Singer Kaplan een driefasenmodel voor. Kaplans model begon met verlangen, dat leidde tot opwinding en uiteindelijk tot een orgasme (oplossing). Het oorspronkelijke model omvatte niet eens verlangen! Een probleem met Kaplans model is echter dat het er nog steeds van uitgaat dat geestelijk verlangen voorafgaat aan opwinding, en dat is niet altijd het geval.

Responsief verlangen

Het hierboven beschreven lineaire model werkt niet voor vrouwen met een responsief verlangen.

Responsief verlangen, wat betekent dat?

Responsief verlangen betekent dat je verlangen voelt als gevolg van de erotische context. Het betekent dat je pas verlangen voelt nadat je met je man bent gaan dollen. Je seksuele boosters kunnen dingen zijn die verder gaan dan iemand anders als je een responsief verlangen hebt.

Sommige vrouwen hebben al ontdekt dat seks voordat ze er echt zin in hebben een succesvolle strategie is. Misschien moet je jezelf dwingen eraan te wennen als het een tijdje geleden is. Zoals een vrouw die het Bad Girls Bijbel Bulletin krijgt uitlegt:

Seks schema. Ik weet dat dit volkomen zinloos klinkt, maar als je zo lang uit de stemming bent geweest, moet je soms je lichaam eraan herinneren hoe heerlijk seks kan zijn. Ik beloof je dat na twee of drie keer, de spontaniteit zal terugkeren in je seksleven.

Responsieve begeerte is analoog aan spontane begeerte. Omdat mannen vaker spontaan verlangen ervaren (hoewel ook zij reactief verlangen kunnen ervaren), kunnen vrouwen die het niet ervaren zich zorgen maken dat er iets mis is met hen, dat ze weinig verlangen hebben. Maar dat is niet het geval. Ze hebben gewoon een ander verlangen.

Je kunt zien hoe lineaire patronen van seksuele respons voor jou niet zullen werken als je opwinding eerder responsief dan spontaan is.

Recentere modellen zijn circulair en niet-lineair. Hoewel de wetenschap het misschien niet eens is over een enkel model van seksuele respons bij vrouwen – of dat een enkel model voor allen werkt – kan niet worden ontkend dat vrouwen en mannen in dit opzicht verschillend functioneren.

HOE KOM JE IN DE STEMMING VOOR SEKS

HOE KOM JE IN DE STEMMING VOOR SEKS

Tot nu toe heb je geleerd dat je seksuele reactiepatroon je eigen is. Als je opgewonden wilt raken, moet je dat doen:

Laat je remmingen los – Je seksuele remmingssysteem (SES) betekent dat je dingen moet doen die je remmingen aanpakken, als ze veel of bijzonder gevoelig zijn. Enkele voorbeelden van remmingen zijn stress, je los voelen van je partner, een slecht gevoel van eigenwaarde , jeugdtrauma en pesten, depressie, bepaalde medicijnen, angst, uitputting of iets anders dat je verhindert om opgewonden en opgewonden te raken.

Stimuleer je boosters – je seksuele arousal system (SIS) – wat betekent dat je je moet richten op de dingen die je opwinden en je geil maken, of het nu het zien van een sexy iemand is, in persoon of op het scherm, het ruiken van een bepaalde geur, het aanraken van een bepaalde partner, het luisteren naar een sexy liedje, het dragen van iets sexy’s, het lezen van erotica of een van de onderstaande ideeën,

Respecteer je verlangen als het responsief is – Dit betekent dat je pas geil, opgewonden en in de stemming voor seks bent nadat je een soort seksuele initiatie van je partner hebt ervaren. Je kunt bijvoorbeeld tv kijken zonder je opgewonden te voelen. Dan begint je man je nek te kussen, waardoor je echt opgewonden raakt.

Dit betekent dat er geen uniforme aanpak is om opgewonden te raken en in de stemming te komen, maar we hebben suggesties verzameld van echte vrouwen die je enkele ideeën kunnen geven over hoe je opgewonden kunt raken.

1. De scène instellen

Hoe kun je geil zijn als je niet omgeven bent door een seksuele sfeer?

Zoek een geur die je lekker vindt en verrijk die met kaarsen, wierook of roomspray, of meng een essentiële olie met een eenvoudige lotion en masseer die in je huid. Veel vrouwen houden van de geur van vanille, die in de meeste kaarsen gemakkelijk te vinden is. Patchouliolie, een essentiële olie, is een bekend afrodisiacum dat al honderden jaren wordt gebruikt en het seksuele verlangen vergroot. Sommige vrouwen gebruiken de geuren van muskus, munt, lavendel en jasmijn. Pompoentaart en zoethout kunnen ook helpen.

Probeer ze allemaal en kijk wat voor jou werkt. Misschien vind je zelfs dat je gewoon aan je man of zijn eau de cologne moet ruiken… zo ja, neem dan één van zijn T-shirts.

Als je niet al omringd bent door romantisch kaarslicht, dim dan de lichten of gebruik alleen een lamp. Bedek het gekleurde licht met een sjaal om de sfeer te versterken.

Vervolgens is het tijd om je oren te verwennen. Zet wat muziek op als dat je helpt. Sommige liedjes zijn erg heet en opwindend en kunnen je in de juiste stemming brengen voor seks. Deze lijst met sexy liedjes is meer dan 450 sterk en er is voor ieder wat wils.

Sommige vrouwen luisteren liever naar liedjes die hen aan hun geliefden doen denken.

2. Neem een douche

Veel vrouwen vinden dat het nemen van een douche hen helpt om in de stemming te komen. Streel langzaam je lichaam en masseer je hoofdhuid terwijl je jezelf reinigt en vieze gedachten hebt. Neem de tijd en geniet.

Als je wilt weten hoe je jezelf opwindt, gebruik dan een sensuele massage zoals deze vrouw.

Als ik mezelf wil opwinden. begin ik met een hete dampende douche en mijn favoriete douchegel. Zachte, sexy muziek met weinig licht. En in plaats van een washandje of flanel te gebruiken, gebruik ik mijn handen om mezelf helemaal schoon te schrobben, terwijl ik doe alsof ik mijn geliefde ben en mijn handen over mijn blootgestelde huid laat gaan. Ik besteed bijzondere aandacht aan mijn borsten en tepels en daal langzaam af in vrouwelijkheid.

Als je uit de douche stapt, kun je je onderdompelen in iets dat je een sexy gevoel geeft of helemaal niets.

3. Erotica lezen

Niets brengt je sneller in dromenland dan het lezen van een kleurrijk boek. Je kunt je inleven in de scènes, stilstaan bij de delen die je opwinden en zelfs je favoriete passages herlezen. Een lezer beschreef het als de beste manier om opgewonden te raken omdat

mijn verbeelding kan overeenkomen met wat er in de geschiedenis gebeurt.

Sla het boek open terwijl je wacht tot je minnaar voor de deur staat, of wanneer je gewoon wat tijd wilt doorbrengen met je favoriete vibrator. Er is ook zoveel meer dan 50 Tinten Grijs! Alison Tylers BDSM-trilogie, A History of Subjugation, is onlangs afgesloten met het derde boek, Wrapped Around Your Finger, en je onderbroek wordt echt nat!

Klis Press staat bekend om het uitgeven van erotica. Ze publiceren boeken over alles van de LGBT-gemeenschap tot slavernij, seks met vreemden en verhalen met fantasie-elementen. Er zijn echter veel boeken van onafhankelijke uitgevers die je opwinden en opwinden. Daartoe behoort de Doornroosje-serie van Anne Rice, een erotische kijk op klassieke sprookjes. “The Story of O” van Anne Desclaux wordt vaak de erotische romance genoemd waarmee het allemaal begon.

Als je nu iets nodig hebt en gratis, probeer dan Literotica ,

Je kunt je handen vrij houden met audioporno, die beschikbaar is op Spotify en sites,,

Als je graag het gedrukte woord leest, kun je deze woorden zelf aan de pagina toevoegen. Je hoeft het met niemand te delen. Je verhalen kunnen een ondeugend geheimpje zijn dat je in je nachtkastje bewaart. Of je kunt ze hardop voorlezen aan je partner om je sappen te laten stromen.

4. Iets zien sissen

Nu zijn we niet alleen gemiddelde porno, maar het is verbazingwekkend als dat je bloed naar je gevoeligere delen stroomt. Gooi alle ideeën die je hebt over dat porno altijd vernederend is voor een vrouw weg. In feite houden veel vrouwen net zoveel van porno als mannen.

Als je wilt weten hoe je jezelf opwindt, kijk dan eens naar video’s van mannen en vrouwen die masturberen, seks hebben, meisje-op-meisje seks of zelfs man-op-man seks. Deze kunnen je allemaal helpen bij het opwinden.

Er zijn zoveel websites en films, en het is moeilijk om er maar één te noemen. Veel vrouwen worden echter afgeschrikt door mainstream porno. Als je de voorkeur geeft aan iets smaakvollers, met meer plot of romantischer, hou je misschien van Hot Movies for Her of Bright Desire. Deze laatste positioneren zichzelf als “new age porno”. Er zijn ook veel goede sites zoals Kink als je van bondage houdt. Kijk ook eens naar Erica Lust. Deze vrouwelijke regisseur weet hoe ze vrouwen moet opwinden!

Als je eenmaal iets hebt gevonden waar je enthousiast over bent, stuur het dan naar je man om zijn interesse te wekken, zoals een van onze lezers heeft gedaan!

Als mijn verloofde doet wat ik eerder in porno heb gezien, raak ik automatisch meer “in de stemming”.

Je kunt ook naar een romantische film of een drama kijken met een levendige scène, of er nu seks in voorkomt of niet. Hier zijn een paar van onze favoriete scènes:

  • De pottenbakkersschijf scene in The Phantom
  • “Angsten” achtbaan scène
  • Elke scène in Cruel Intentions
  • En het hele “Eyes Wide Shut” ding
  • De handafdruk in Titanic

Voeg ‘Wild Things’, ‘Fatal Attraction’ en ‘Showgirls’ toe aan deze lijst van dingen die je moet kijken om opgewonden te raken. De lijst wordt belachelijk lang als je denkt aan de spannende tv-scènes die je kunnen aanzetten om je hand in je onderbroek te steken. We kunnen niet genoeg krijgen van de scènes van Dean en Anna op de achterbank van de Impala uit Supernatural, en er zijn enkele vreemd erotische interacties uit Orange Is the New Black.

Verschillende lezers hebben ons verteld dat ze ook graag naar video’s kijken van hun partner die masturbeert! Je kunt je man helpen met opnemen, of hij kan je er een sturen. Een andere optie? Bekijk een video van jullie tweeën die seks hebben.

5. Stuur zwoele teksten

Deze tip zal niet alleen uw motor starten – het zal hetzelfde doen voor uw partner. Geen wonder dat zoveel lezers hebben voorgesteld te flirten via sms en sexting, met en zonder foto’s!

Als ik echt opgewonden wil raken, masturbeer ik of stuur mijn vriend een sext. Soms stuur ik hem zelfs vieze berichtjes met veel toespelingen.

Een ander ding dat ik doe, ik stuur een sms met aanwijzingen en mijn man. Hij weet dat als hij deze tekst krijgt, hij overdag moet reageren om mij te helpen in de stemming te komen.

Als je overdag sexy teksten stuurt, voel je je niet op je plaats als je thuiskomt van je werk of boodschappen doet. Zoals een lezer zei:

Niets windt me meer op dan de aandacht die uren voor de seks begint.

We nemen het je niet eens kwalijk als je niet kunt wachten en voor de lunch in het nachtkastje moet!

Maak je geen zorgen als je niet goed bent in vuile praat, want deze gids over hoe je vuil kunt praten met nog 73 vuilere voorbeelden zal je helpen.

Gerelateerd : 43 sexy tekstberichten om je man te sturen

Herinner je partner aan iets wat je samen hebt gedaan dat je een geweldig orgasme gaf, of stuur hem een berichtje over iets wat je wilt gaan doen. Jullie twee kunnen een spelletje spelen waarbij hij probeert te raden wat je draagt of doet, of je kunt een snelle foto maken met je telefoon die hint naar je sexy ondergoed zonder alles weg te geven.

Iets anders wat ik soms doe is ondergoed dragen onder mijn werkkleding en hem een plagerig plaatje sms’en van kant dat uit mijn shirt piept of zo. Dan weet ik dat op het moment dat ik door de deur loop, mijn kleren zullen worden afgerukt.

Veel berichtendiensten ondersteunen audio en video, wat betekent dat hij u kan zien of zelfs horen om hem aan te moedigen eerder naar huis te gaan.

Je kunt een extra stap zetten en een professionele fotograaf inhuren om de foto’s zo mooi te maken dat je ze misschien wel in je slaapkamer wilt ophangen. Boudoirfoto’s zijn geweldige cadeaus, maar je krijgt ook een vertrouwensboost die goed is voor je seksdrift!

Een belangrijk ding met dit advies echter. Als je je man niet 100 procent kunt vertrouwen, bestaat de kans dat je seksfoto’s in handen van anderen vallen.

Alleen? Maak je geen zorgen, want je hebt nog steeds manieren om opgewonden te raken en te zorgen voor hete en zware interacties zonder verplichtingen. Dankzij datingsites, Facebook en apps als Tinder is er een eindeloos aanbod van gewillige chatpartners met wie je wat ondeugende berichtjes kunt sturen – en het mag nooit verder gaan dan dat!

6. Gebruik Sensuele Aanraking

Veel vrouwen antwoordden dat ze worden aangeraakt omdat ze opgewonden zijn. Deze vrouwen hebben waarschijnlijk een ontvankelijk verlangen, dus de juiste aanraking windt hen op! Van alle manieren om opgewonden te raken, is dit degene die je partner ook het meest opwindt!

Dit kan alles inhouden van elkaar een sensuele massage geven tot hem laten masturberen door gewoon te kussen , Als je begint met ondeugende berichten over en weer gedurende de dag, kun je merken dat je verrassend opgewonden bent voordat je geliefde je zelfs maar aanraakt, en elke streling zal elektrische schokken veroorzaken op je huid en langs je ruggengraat.

En de orgasmes die voortkomen uit langdurig voorspel? Die behoren tot de beste!

Lees dit als je wilt leren hoe je elke keer een orgasme krijgt,

Heb je bewijs nodig dat het je zal helpen? Lees gewoon de getuigenis hieronder!

Een lekkere kalmerende maar sensuele massage helpt meestal het humeur van een meisje.

Soms helpt het om iemand anders aan te raken!

Haar man laten masturberen (laat me elke keer werken)

Een partner is goed, maar niet essentieel. Je eigen handen kunnen het ook.

Gebruik een glijmiddel of lotion (kokosolie is een geweldig goedkoop glijmiddel dat je kunt gebruiken) en breng het aan op je lichaam. Dit is een vrij betrouwbare manier om jezelf op te winden. Als je de lotion inwrijft, moet je voelen dat je lichaam reageert en opgewonden raakt.

De andere, waar ik van hou, streelt vooral mijn borsten voor masturbatie of geslachtsgemeenschap soms. Het is fijn om alleen mijn handen te gebruiken, maar voeg glijmiddel toe zoals babyolie of iets anders dat bijdraagt aan de aangename aanraking. Het kan zelfs beter zijn als een man meedoet…

7. Masturbatie

De meeste vrouwen beginnen met masturberen nadat ze zich opgewonden beginnen te voelen Maar onthoud, als je een ontvankelijk verlangen hebt, kun je dat opwekken en afstemmen door te beginnen met masturberen voordat je je opgewonden voelt Dus neem de tijd om je vingers tussen je benen te mengen. Verken alle delen van je vulva: de lippen, het huidgebied dat naar je anus (kruis) leidt, en tenslotte je vagina.

Ik heb een uitgebreide lijst samengesteld van 14 masturbatietechnieken die een orgasme garanderen deze bevat gedetailleerde illustraties van wat je precies moet doen, evenals een aparte gids hier met nog 8 manieren om op je rug te proberen, schreeuwende orgasmes.

Probeer verschillende posities: wees je eigen pornoster voor de spiegel, sta op, ga zitten, ga op handen en voeten, en buig over het bed. Een vrouw legt uit waarom dit voor haar werkt:

In principe laat ik mezelf zien en vertel ik een man wanneer we neuken.

Masturbatie helpt je op verschillende manieren klaar te komen als je met een man bent. Voor details over je anatomie en de masturbatietechnieken die het beste werken, bekijk deze krachtige gids ,

8. Speelgoed en ander gereedschap gebruiken

Je handen zijn niet het enige gereedschap dat je tot je beschikking hebt om te leren hoe je opgewonden kunt raken. Vibrators zijn een geweldige manier om opgewonden te raken.

Experimenteer met verschillende vibrators terwijl je leert hoe je jezelf opwindt. Konijnachtige vibrators stimuleren de clitoris. Misschien wil je er ook een met een kromming waarmee je gemakkelijk naar je G-spot kunt stimuleren, een plek op de voorwand van de vagina, ongeveer 2 centimeter. Richt de puntvibrator in de richting van je navel. Als je een waterdichte hebt, kun je je douchekop combineren met de G-spotstaaf voor echt intense orgasmes.

Over douches gesproken, de waterstroom tussen je dijen leiden via een handdouchekop of badmengkraan is een geweldige manier om te incorporeren. Je kunt je ook over de hot tub heen zetten. Houd je vast aan de rand van het bad terwijl je voelt hoe de pulserende jet je op de juiste manier masseert.

Er zijn vele andere geweldige seksspeeltjes die je kunt gebruiken om in de stemming te komen. Op de lijst staan onder andere dildo’s ( leer hoe je een dildo gebruikt ), tepelklemmen, pluggen en anale speeltjes.

Sommige van onze lezers hebben het gebruik van een blinddoek genoemd, zelfs als je niet graag gedraaid wordt. Door je vermogen om te zien weg te nemen, versterk je je andere gevoelens en verwachtingen. Het is geweldig voor seksuele spanning, en één man hieronder beschrijft wat hij doet met zijn partner.

Dat ontneemt haar het vermogen om te zien wat er om haar heen gebeurt. Dit maakt haar op zijn beurt nerveus (maar op een goede manier), waardoor haar andere zintuigen toenemen om te proberen haar omgeving en wat er met haar lichaam gebeurt te achterhalen.

Je kunt verder gaan en slavernij en andere sensorische deprivatie toevoegen, maar de blinddoek is een goed begin.

9. Winkelen voor sexy kleine dingen

Winkelen is voor veel vrouwen een fascinerende bezigheid. Breng het naar een hoger niveau door sexy dingen te kopen, zoals lingerie, zoals een vrouw die deze blog leest:

Winkelen, passen, ondergoed dragen, vooral naar het werk. Het is ongemakkelijk, maar het herinnert me er de hele dag aan hoe heet mijn nacht zal zijn als hij het ontdekt.

Of je nu kiest voor een chiffon Babydoll, een kanten bh en slipje of een body, je hebt veel mogelijkheden. De sleutel om je sexy en opgewonden te voelen bij het dragen van lingerie is te dragen wat je leuk vindt en wat je goed draagt , Deze uitleg van een van onze Nieuwsbrief abonnees hieronder legt het perfect uit:

De truc met kledingkeuzes is dat ik me sexy moet voelen, niet alleen mijn man opwinden.

Sexy betekent ook verschillende dingen voor verschillende vrouwen. Zelfs iets dat onder je kleren verborgen zit, kan je opwinden.

Waar ik me het meest sexy door voel is mijn BH en slipje. Zelfs als ik een spijkerbroek, een hoodie en een baseballpet draag, voel ik me door mijn BH en slipje als een miljoen dollar.

In deze gids vind je meer tips om mooie lingerie te kiezen. ,

Vergeet ook de juiste accessoires niet. Met een paar kittenhakken voel je je als een sexy poesje en je partner wil misschien wel dat je ze aanhoudt in bed.

Stop echter niet bij ondergoed. Winkelen voor seksspeeltjes is een geweldige manier om iets nieuws te vinden om je mee uit te leven, en het kan een leuke activiteit zijn met je partner. Gelukkig betekent online winkelen dat je niet naar een louche winkel hoeft, dat je privacy intact blijft en dat je voor spotprijzen kunt winkelen.

Ook al kun je niet meteen je ondergoed aantrekken of een speeltje gebruiken, je wordt meegenomen terwijl je wacht tot het pakje bij je aankomt.

10. Gebruik uw verbeelding

De meest voorkomende manier waarop Bad Girls’ Bible lezers opgewonden raken is door te vertrouwen op hun verbeelding. Er waren drie belangrijke antwoorden op ons onderzoek naar opwinding die steeds weer naar voren kwamen: denken aan het soort seks dat had moeten gebeuren, terugdenken aan heerlijke seks uit het verleden, en fantaseren over situaties en mensen die niet noodzakelijkerwijs realistisch zijn.

Verschillende vrouwen legden uit hoe ze opgewonden raken als voorbereiding op seks. Hier zijn een paar voorbeelden.

Probeer je in gedachten jezelf en de persoon met wie je op het punt staat intiem te worden al in actie voor te stellen. Stel je ook voor dat het heel warm en heet is als je op de juiste plaatsen en in het juiste tempo wordt aangeraakt.

Visualiseer de seks echt en ga over zijn hoofd heen, concentreer je op hoe hij eruit zal zien, voelen, ruiken en smaken. Ik zeg niet dat de feitelijke daad precies zo moet zijn als je hem hebt gevisualiseerd, maar het helpt je om in de stemming te komen.

Klinkt makkelijk genoeg, nietwaar? Het is net zo makkelijk om een gepaarde herinnering te onthouden.

Denk terug aan de laatste keer dat je hete seks had die je het beste orgasme bracht. Misschien ging het gepaard met haren trekken, inhouden en bijten (meer over gepassioneerde en zelfs ruwe seks). Misschien was het geweldig omdat je buiten seks had. Misschien gebruikte hij het speeltje bij jou. Wat je ook zoveel plezier gaf, denk eraan om er weer op te komen.

Andere vrouwen beschreven dat ze zich herinnerden

het stuiteren van zijn lichaam tegen het mijne en hoe het voelt

Druk op de afspeelknop in je hersenen en denk aan de heetste intieme momenten die je met je partner hebt gedeeld.

De droom van één vrouw – haar eerste orgasme!

Ik hoef alleen maar te denken aan de geweldige gevoelens die een orgasme heeft veroorzaakt en ik wil het allemaal opnieuw beleven!!!

Sommige vrouwen hebben hun fantasieën gedeeld met hun partner, maar dat hoeft niet, zeker niet als je over iemand anders fantaseert. Het is heel gewoon. Een sexy acteur of muzikant, je baas of zelfs een leuke barista kan vanavond een inspiratiebron zijn.

Je kunt je ook scenario’s voorstellen zoals dominantie, toekijken hoe je masturbeert (of je man dwingen op je te lopen!), gedwongen seks, spanking, girl-on-girl actie of triootjes. Lezers zeggen het in hun eigen woorden:

Ik kan me voorstellen dat ik seks heb met iemand. Stel je voor dat ze binnenkomen, met zichzelf spelen – en de reactie zien die ze krijgen = een enorme opwinding.

Je fantasie hoeft niet iets te zijn wat je in het echte leven zou doen, maar iets wat je helpt om opgewonden te raken.

11. Iets drinken of roken

Verschillende mensen antwoordden dat één of twee drankjes een goede manier was om wakker te worden. Daar zijn verschillende redenen voor. Alcohol zorgt ervoor dat je je minder gestrest voelt, en je hebt eerder geleerd dat stress een grote rem is als het gaat om verlangen. Behalve dat het de ontspanning verhoogt, kan het ook remmingen verminderen die je kunnen weerhouden van geweldige seks.

Onthoud dat gematigdheid de sleutel is. Te veel alcohol kan leiden tot onvoorzichtigheid, en studies tonen aan dat mensen riskantere beslissingen nemen over partner en geboortebeperking als ze dronken zijn.

Dus schenk een glas in, combineer het met een lekker warm bubbelbad en begin je geslachtsdrift te voelen.

Sommige vrouwen hebben ook cannabis aanbevolen. Uit een studie bleek dat de helft van de vrouwen zegt zich meer opgewonden te voelen na het roken van wiet. Rokers hebben vaker seks en nemen minder risicovolle beslissingen als het om seks gaat terwijl ze high zijn.

Maar als dat je ongemakkelijk maakt, probeer dan gerust een andere manier om opgewonden te raken uit onze lijst.

Of alle of slechts enkele van de methoden op deze lijst je helpen om opgewonden te raken is normaal. Ieders geslachtsdrift is anders, en wat voor jou de ene dag werkt, werkt de andere dag misschien niet. Vergeet niet te experimenteren en af te wisselen, en je zult je libido onder controle hebben!

BEGRIP VAN HORMONEN EN VERLANGEN

BEGRIP VAN HORMONEN EN VERLANGEN

Wat je misschien merkt is dat het soms gemakkelijker is om jezelf uit te schakelen dan op andere momenten, zelfs als je probeert rekening te houden met al je versnellers en remmen. Een mogelijke reden hiervoor zijn de hormonen. Je hormonen schommelen gedurende de maand door je menstruatiecyclus . Of je het nu wilt of niet, je lichaam maakt zich klaar om zwanger te worden. Dit stuurt in feite geile signalen uit om je aan te moedigen een partner te vinden en een baby te krijgen.

Theoretisch zou het in het midden van je cyclus gebeuren (rond dag 14 als je een cyclus van 28 dagen hebt) omdat het gebeurt wanneer de eisprong plaatsvindt. Sommige vrouwen melden zelfs dat ze op dat moment meer zin hebben in penisseks in hun vagina. Maar veel vrouwen ervaren een golf van verlangen vlak voordat hun menstruatie begint. Dit kan het gevolg zijn van verhoogde activiteit in het genitale gebied.

Maar hormonale geboortebeperking, zoals de pil, sommige spiraaltjes, implantaten, injecties en pleisters, kunnen de natuurlijke hormonen van je lichaam verstoren en de intensiteit van je verlangen veranderen.

Omdat hormonen zo belangrijk zijn voor verlangen en opwinding, beïnvloedt de menopauze ook de geslachtsdrift van veel vrouwen. De natuurlijke menopauze veroorzaakt een daling van oestrogeen in je lichaam, en je geslachtsdrift kan daardoor dramatisch afnemen. Oophorectomie kan hetzelfde effect hebben omdat je eierstokken, die oestrogeen produceren, worden verwijderd. Daarom hebben sommige vrouwen moeite om opgewonden te raken tijdens de menopauze.

gerelateerd aan : Seks na de menopauze

Gelukkig zijn er oestrogeensupplementen in de vorm van pillen en crèmes die een deel van dit hormoon kunnen aanvullen. U kunt hormoontherapie met uw arts bespreken of zoeken naar vrij verkrijgbare opties.

De menopauze beïnvloedt ook het vermogen van je lichaam om zichzelf te smeren, dus vrouwen in de overgang kunnen baat hebben bij het gebruik van persoonlijke lubricatie, zelfs als ze het nooit eerder nodig hadden.

Wij denken dat het glijmiddel erg goed is en dat iedereen het zou moeten proberen.

WAT DACHT JE VAN WAT OEFENING

Veel mensen die beweren dat ze je kunnen leren hoe je opgewonden kunt raken, leggen de nadruk op lichaamsbeweging. Maar houdt deze theorie stand?

Er lijkt iets van waar te zijn. Lichaamsbeweging helpt je bloedtoevoer, wat belangrijk is voor opwinding, zoals je later zult ontdekken. Het houdt je ook gezond, en een gezond lichaam heeft meer zin in seks. Een gespierd en sterk lichaam maakt ook dat velen zich begeerlijker voelen. Je hebt al gezien hoe sexy voelen ervoor kan zorgen dat je zin krijgt in seks, en lichaamsbeweging is slechts één manier om dit te bereiken.

Tenslotte maakt lichaamsbeweging feel-good hormonen vrij, bekend als endorfine. Als je je hartslag voelt stijgen, wil je misschien wel iets doen dat nog beter voelt!

WANNEER ALLES JE NIET KAN OPWINDEN

Helaas kan depressie een groter probleem zijn dan opgewonden raken. Eén medicijn tegen depressie, Wellbutrin, kan zelfs de seksdrive bij vrouwen verhogen. Denk hieraan bij uw volgende doktersafspraak.

Hoewel medicijnen tegen depressie en angst een veel voorkomende boosdoener zijn als het gaat om verminderde zin in seks, zijn dit niet de enige medicijnen waar je op moet letten. Het zal je misschien verbazen dat antihistaminica de zin in seks kunnen verpesten (en het moeilijker maken om zelf te smeren), net als sommige medicijnen tegen maagzuur en zelfs antischimmelmiddelen.

De meeste mensen weten dat medicijnen tegen hoge bloeddruk een negatief effect kunnen hebben op de erectie van de man, maar dit kan ook slecht nieuws zijn voor het verlangen van de vrouw [21]. Hoewel het verlangen eerder in de hersenen van een vrouw begint, is de bloedstroom in de genitaliën belangrijk voor fysieke opwinding. Praat met uw arts als medicijnen uw vermogen om op te winden belemmeren.

EXCITATIE ONDERZOEK

Wij doen momenteel onderzoek naar de factoren die uw opwinding bevorderen en belemmeren. Als je 3 minuten de tijd hebt, zouden we je erg dankbaar zijn als je aan het onderzoek deelneemt!

HOE MANNEN HUN PARTNERS KUNNEN HELPEN

HOE MANNEN HUN PARTNERS KUNNEN HELPEN

Hoewel de bad girl bijbel een plek kan zijn waar vrouwen hun seksualiteit kunnen onthullen, kunnen vrouwen vaak extra stimulatie van hun partners gebruiken. Dames, voel je vrij om het scherm door te geven aan je partners.

Mannen, wees bereid uit te zoeken hoe je haar kunt helpen opgewonden te raken, zodat jullie beiden meer van de ervaring zullen genieten.

1. Laat haar weten dat je haar

Je geliefde wil niet alleen voelen dat je seks van haar wilt. Ze wil voelen dat je haar wilt, er zijn vele manieren om dit te doen. Wat je zegt en hoe je haar aanraakt (iets later) zijn heel belangrijk. Maar onderschat niet de kracht van hoe je naar haar kijkt.

Zo’n blik van opzet van mijn man. Het soort dat me doet smelten als hij me plaagt en fluistert: “Later, schatje.”

Voor mij is het grootste afrodisiacum ter wereld een man die me sexy vindt en naar me verlangt. Hoe kun je niet anders dan opgewonden raken?

2. Weet waar je haar moet aanraken

Veel van onze lezers hebben besproken hoe ze smelten als partners hen aanraken, en dan bedoelen we niet alleen onder de gordel. Een populaire plek? Het sleutelbeen. De nek is ook een manier om haar sappen te laten stromen. Maar je hoeft het niet van ons aan te nemen.

Laat hem je gezicht vasthouden en je langzaam kussen. Plaag je met zijn tong. Kus je nek en je hele kraag. Het werkt elke keer.

Mannen hebben de neiging om direct naar het zuiden te gaan. Het lichaam moet [wakker] gemaakt worden alvorens er recht in te springen.

Oren is een andere fan favoriet!

Wat me echt opwindt is wanneer mijn man met zijn tong in mijn oor draait. Het maakt me gek en zorgt ervoor dat ik absoluut alles doe wat hij zegt. Hij kauwt en bijt ook zachtjes in mijn oor. Het maakt me zo gevoelig over mijn hele lichaam.

Ik hou er echt van als mijn verloofde mijn rug schouder, nek en oren kust!

Ontdek de 12 verbazingwekkende erogene zones en probeer ze aan te raken in plaats van recht tussen haar benen te gaan.

3. Laat haar zien dat je om haar geeft

Het lijkt misschien vreemd dat een vrouw seks wil nadat je de afwas hebt gedaan, maar er zit zeker een kern van waarheid in. Daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste laten deze attente maatregelen je partner zien dat je om haar geeft, en dat maakt de kans groter dat ze seks met je wil. Een vrouw reageerde:

Voor mij is het het beste om thuis te komen van het werk in een schoon huis en het eten op tafel te hebben…

Natuurlijk, als jij je deel van het huishouden doet of helpt met de kinderen, zal ze tijd hebben om op adem te komen, te ontspannen en na te denken over seks. Zoals een lezer zei:

We willen dat onze man ingrijpt om ons een pauze in het leven te geven, om ons de tijd te geven ons weer sexy te voelen.

Horen jullie dat, heren? Ze wil zich sexy voelen zodat ze wakker kan worden!

Hoe je het aanpakt kan haar helpen om opgewonden te raken of haar af te zetten. En of je seks hebt of dat seks een kwaliteit is beïnvloedt het geluk in een relatie .

4. Neem het

Een avondje uit is een krachtig middel. Date night is romantischer dan het direct plannen van seks, en het geeft jullie beiden een kans om na te denken over wat daarna komt. Het geeft haar de kans om zich te verkleden, niet alleen om indruk op je te maken, maar ook om haar zelfvertrouwen een boost te geven.

Als mijn man me sms’te om me vanavond op te halen en me mooi te maken, zou ik opgewonden zijn en uitkijken naar de verrassing vanavond !!!

Dus plan een speciaal avondje uit. Misschien herscheppen jullie je eerste afspraakje of de avond die jullie voorstelden. Of je zou iets kunnen doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan om nieuwe herinneringen te creëren. Doe gewoon een inspanning waaruit blijkt dat je je aandacht op haar richt, en het zal veel gemakkelijker worden, en je aandacht zal zich op jou richten in ruil daarvoor.

5. Respecteer haar reactiecyclus

Als je de reactiecyclus van je partner nog niet kent, praat er dan met haar over. Jullie kunnen samen bepalen welk patroon het beste laat zien hoe opgewonden ze is. We weten dat sommige vrouwen pas verlangen nadat ze zijn opgewonden. Dit betekent dat een opwindend moment van orale seks haar in de stemming kan brengen, en je hoeft niet te wachten om haar te stimuleren tot ze verlangen voelt.

Sommige van onze lezers zijn het daarmee eens!

Ik vind dat orale seks me in de stemming kan brengen. Het is veel aangenamer dan oraal als ik al geil ben. En dan bedoel ik oraal, niet alleen gericht op de clitoris, maar over de hele onderkant. Zelfs rimmen brengt me in de stemming.

Nou, als ik door moeilijke tijden ga, heb ik alleen orale seks nodig om me voor te bereiden.

Je hoeft het dus niet op te geven als ze niet meteen seks wil. Ze kan opgewonden raken als je begint met een sensuele massage of op haar gaat liggen voordat ze echt in de juiste vrije ruimte is. Een mannelijke lezer beschrijft hoe hij zijn partner helpt om opgewonden te raken:

Ik masseer lichtjes haar rug en billen en kus en streel zachtjes haar onderrug, de achterkant van haar knieën en rond haar vagina, rond – sleutelwoord.

Een andere vrouw die op onze enquête reageerde, legde uit hoe de manier waarop haar man begint haar helpt om in de stemming te komen.

Kortstondige handen, dan blijvende handen. Kusjes van achteren en kleine fluisteringen van dingen die komen gaan. Een paar keer eerder was de gevraagde actie nog nooit uitgevoerd.

Begrijp dat we niet aanraden om te proberen je partner tot seks te bewegen omdat je “weet” dat ze uiteindelijk geil zal worden als ze er gewoon voor gaat. Maar als ze bereid is om door te gaan terwijl ze niet geil is, kunnen dingen veranderen. Een andere optie? Masturbeer en laat haar toekijken. Verschillende lezers reageerden op onze enquête dat dit een enorme opwinding was!

WAT DE WETENSCHAP ZEGT

Wij hebben reeds gekeken naar de dubbele controlemethode, die voor het eerst werd voorgesteld in het begin van de jaren 2000 en nog steeds aan kracht wint. De wetenschap van het vrouwelijk verlangen heeft zich echter op drie manieren ontwikkeld.

Eerst testten de onderzoekers een vragenlijst die bekend staat als de Female Sexual Desire Questionnaire, die artsen helpt te bepalen of en hoe een vrouw worstelt met (hetero)verlangen. De FSDQ bevat 50 vragen verdeeld over zes categorieën om professionals te helpen hun patiënten te helpen.

Ten tweede vroegen de onderzoekers zich af of er een analoog van Viagra of andere medicijnen voor vrouwen bestond. Zij realiseerden zich echter dat een geneesmiddel dat alleen op de geslachtsorganen werkt, het verlangen niet zou kunnen verminderen, omdat het verlangen van een vrouw zo vaak uit de hersenen komt. Eén medicijn dat succes heeft bij het verhogen van het verlangen bij vrouwen is Wellbrutin, een behandeling tegen depressie.

Maar niet alle medicijnen tegen depressie helpen bij opwinding. Wellbutrin werkt anders dan de meeste depressiemedicijnen, die tot een klasse van geneesmiddelen behoren die bekend staan als SSRI’s en die vaak de geslachtsdrift doden . Wellbutrin biedt een oplossing voor vrouwen die met een depressie kampen maar hun geslachtsdrift niet op het spel willen zetten om dit op te lossen.

VAAK GESTELDE VRAGEN

VAAK GESTELDE VRAGEN

V: Is het normaal dat ik niet nat ben ook al ben ik opgewonden? Wat als ik lichamelijk opgewonden ben maar niet geestelijk?

Antwoord: Beide dingen zijn volkomen normaal, vooral voor vrouwen. Mannen ervaren eerder een overeenkomst tussen lichamelijke en geestelijke opwinding. Dit betekent dat wanneer zij lichamelijk opgewonden zijn, zij zich geestelijk opgewonden voelen. Het omgekeerde is ook waar.

Lees meer: Hoe maak je jezelf nat

Vrouwen ervaren minder vaak instemming; in plaats daarvan ervaren zij incoherentie. Om te beginnen melden vrouwen vaker dat zij opgewonden zijn, zelfs als er weinig of geen sprake is van genitale toestemming. Vrouwen kunnen ook tekenen van fysieke opwinding vertonen, ook al zijn ze niet geestelijk opgewonden.

V: Is het OK om geen seks te willen om van gedachten te veranderen?

Antwoord: Dit is volkomen normaal! Voor sommige mensen begint het verlangen na seksuele activiteit. Dat komt omdat ze een ontvankelijk verlangen hebben. Hun verlangen reageert op de situatie. Als u tot deze groep mensen behoort, kan het zijn dat u met het voorspel moet beginnen voordat u zich opgewonden voelt.

V: Moet ik seks hebben ook al ben ik niet geil?

Antwoord: Dat hangt ervan af. Hoewel niemand zich gedwongen moet voelen om seks te hebben als hij of zij dat niet wil, is seks goed voor uw relatie. Als u prioriteit geeft aan seks tussen u en uw partner, kunt u besluiten om seks te hebben, zelfs als u niet in de stemming bent.

V: Waarom voel ik me opgewonden als mijn partner voor het huis of de kinderen zorgt?

Antwoord: Voor veel vrouwen is verlangen een weerspiegeling van zich geliefd en verzorgd voelen. Dus als je man besluit de afwas te doen, een onverwachte maaltijd voor je te koken of met de kinderen te spelen, kun je je opgewonden voelen, ook al zijn dit geen seksuele handelingen. Maak je geen zorgen. Je bent niet alleen!

V: Ik heb alles geprobeerd zonder geluk. Wat moet ik doen?

A: Het is misschien tijd om naar een professional te gaan. Als u denkt dat het probleem biologisch is, praat dan met uw therapeut. Voor psychische storingen die zowel jezelf als relatieproblemen omvatten, kan therapie een oplossing bieden.

V: Waarom raak ik gemakkelijker opgewonden op bepaalde momenten tijdens mijn menstruatiecyclus?

Antwoord: Vrouwen melden dat ze zich meer opgewonden voelen vlak voor hun menstruatie. Dit maakt deel uit van je menstruatiecyclus, wanneer je lichaam zich voorbereidt op de bevruchting van de eicel. De biologie moedigt seksuele activiteit aan om dit te laten gebeuren. Dit betekent dat je je opgewonden voelt, zelfs als je niet zwanger wilt worden.

V : Ik heb problemen sinds ik in de menopauze ben, waarom?

Antwoord: Of u nu de natuurlijke of medische fase van de menopauze doormaakt, uw lichaam ondergaat veranderingen. Een van die veranderingen is een daling van het oestrogeengehalte. Oestrogeen is een vrouwelijk geslachtshormoon en draagt bij tot zowel het verlangen als het zelf insmeren. Praat met je arts over hormoontherapie als dit een punt van zorg is, en gebruik glijmiddel om het comfortabeler te maken.

V: Soms wil mijn man seks maar ik heb moeite om opgewonden te raken, wat moet ik dan doen?

Antwoord: Allereerst moet je geen seks hebben als je dat absoluut niet wilt. Maar soms is er iets meer nodig om in de stemming te komen voor seks. Misschien weet je al wat er nodig is, of heb je na het lezen van dit bericht al wat ideeën.

Hoe dan ook, je wilt met je partner praten en uitleggen dat het wat tijd kost om in de stemming te komen voor seks. Leg hem uit wat je fijn vindt en wat hij kan doen om te helpen, en hoe dit je zal helpen meer van seks te genieten en de intimiteit tussen jullie twee te bevorderen. Als hij een kwaliteitspartner is, zou hij het moeten begrijpen en willen helpen.

Je kunt ook proberen opgewonden te raken door bovenstaande tips te gebruiken. Dit werkt goed als je afspraakjes of seks plant.

Of alle of slechts enkele van de methoden op deze lijst je helpen om opgewonden te raken is normaal. Ieders geslachtsdrift is anders, en wat voor jou de ene dag werkt, werkt de andere dag misschien niet. Vergeet niet te experimenteren en af te wisselen, en je zult je libido onder controle hebben!